Ugrás a tartalomhoz

Nyitott Menza

Közzétéve:

Hírek kategóriában

Indul a ,,NYITOTT MENZA” program a Bp. I. kerületi gimnáziumokban és általános iskolákban

Tisztelt Szülők!

A Budavári Önkormányzat fenntartásában levő gimnáziumokban és általános iskolákban a közétkeztetést nyújtó cég lehetőséget biztosít az étkezést igénylő gyermekek szülei részére a „Nyitott Menza” programban való részvételre.

Ez alatt a „Nyitott Menza” programra regisztráló szülők egy előre meghatározott időszakban naponta maximum 10 fő részvételével, bemehetnek az iskola étkezőjébe megkóstolni az aznapi ebédet 13.00-14.00-óra között.

A „Nyitott Menza” programban való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az aktuális napot megelőző nap 12.00-óráig lehet! Minden napra az első 10 regisztráló jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezőknek minden esetben visszaigazoló levelet küldünk az adott napra a regisztrációról sikeres és sikertelen helyfoglalás esetén is.

A regisztrációs levélben kérjük adja meg:

  • nevét
  • telefonszámát
  • mely napon (napokon) szeretne a „Nyitott Menza” programon részt venni

A programban jelenleg az alábbi iskolák vesznek részt.
Kérjük, regisztrációs levelét az iskolákhoz tartozó e-mail címekre szíveskedjen elküldeni, részletekért keresse fel az iskolák honlapját:

Szilágyi Erzsébet Gimnázium: szilagyi.menza@budavargmsz.hu
http://www.szegbp.edu.hu/hu/index.html

Toldy Ferenc Gimnázium: toldy.menza@budavargmsz.hu
https://www.toldygimnazium.hu/fooldal/hirdetmenyek/2023-02-23-nyitott-menza

Batthyány Lajos Általános Iskola: batthyany.menza(@)budavargmsz.hu
https://www.batyi.hu/

A kóstolásnál nem teljes adag kerül kiadásra, tehát nem ebédelési lehetőséget kínál fel a cég, hanem annak a lehetőségét, hogy a szülő ne csak gyermeke elmondása alapján tudja megítélni az ételeket. A kóstolás feltétele, hogy a cég által biztosított (helyszínen kihelyezett) rövid kérdőívet a kóstolás után a szülő kitöltse és leadja a konyhai dolgozóknak.

Lehetőség van arra is, hogy akár minden nap kóstoljon a szülő, közelebbi képet kapva így a heti étkezések minőségéről, illetve arról, hogy a gyermekek hogyan fogyasztják az ebédet.

A tervezett kóstolási időszak március hónapban zajlik, iskolánként eltérő időpontokban így kérjük, figyelje gyermeke iskolájának a honlapjára kihelyezett tájékoztatónkat!

Kérjük, hogy minden esetben kérje a konyhai dolgozó segítségét, mert az ebédlőben a férőhely korlátozott, és nem szeretnénk, ha a gyermekek akadályoztatva lennének a kötött ebédelési idejükben.