Ugrás a tartalomhoz

A Sport- és Szabadidőközpont 2 hektáros területen működik a Naphegyen. Fenntartója és felügyeleti szerve a Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat.


Kedves Vendégeink! A Czakó utcai Sport- és Szabadidőközpontban 2022. július 18. napjától az alábbi új bérleti díjak kerülnek bevezetésre:

A Sportközpontban csak bankkártyás fizetés lehetséges.

Bérlőink számára lehetőséget biztosítunk kedvezményes szezonális bérletre, a szezonális bérlet választása esetén bérleti szerződést szükséges kötni. A bérleti díjak ÁFA mentesek.

Alkalmi teniszpálya bérlés esetén biztosítjuk a kerületi lakosok (lakcímkártyával) rendelkezők számára a kedvezményes bérleti díjat az alábbiak szerint. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges valamennyi játékosnak a lakcímkártya bemutatása.

Alkalmi pályafoglalás lemondható legkésőbb 24 órával a lefoglalt időpont előtt. Amennyiben nem történik meg a lemondás, ebben az esetben meg kell fizetni a bérleti díjat.

Szeretettel várjuk Önöket a Sportközpontban!Nyitvatartás:

ÁPRILIS 1-TŐL – OKTÓBER 31-IG

Hétfő – Csütörtök 7:00 – 21:30
Péntek 7:00 – 21:00
Szombat 8:00 – 20:00
Vasárnap 8:00 -18:00

NOVEMBER 1-TŐL – MÁRCIUS 31-IG

Hétfő – Péntek 7:00 – 20:00
Szombat 8:00 – 19:00
Vasárnap 8:00 – 18:00


Az intézmény szakmai működésének alapelvei összhangban vannak a Budavári Önkormányzat Sportkoncepciójával:

  • „A kerületben élők a rendszeres testedzéshez való jogukat minél szélesebb körben gyakorolhassák”.
  • „A testnevelés és a sport rendszerét úgy működtessük, hogy értékei a lakosság minél szélesebb körében érvényesüljenek, ezzel is hozzájárulva az I. kerület lakossága egészségi állapotának megőrzéséhez, illetve javításához”.
  • „A testnevelés és a sport részterületei-óvodai, iskolai testnevelés, a verseny-, illetve a lakossági szabadidősport, a mozgássérültek sportja egymással összefüggő, egymással kölcsönhatásban álló egészet képeznek”.

Feladatok:

A kerületi diáksport és diákolimpiai versenyek előkészítése, lebonyolítása.

A kerület oktatási intézményeiben tanuló diákok testnevelés tanórai tevékenységéhez szükséges feltételek biztosítása.

Óvodások sportprogramjainak támogatása, segítése.

A lakosság számára rendszeres szabadidős foglalkozások biztosítása, a felmerülő igények lehető legteljesebb kiszolgálása- jóga, nordicwalking, zsírégető tréning, szenior egészségmegőrző tánc, ovistánc, családi délutánok.

A kerületi nyári napközis tábor működésének segítése a sportpályák használatának biztosításával.

A Sportközpont rendezvényeinek előkészítése, lebonyolítása, valamint az Önkormányzat és intézményei által szervezett rendezvények előkészítésében és lebonyolításában való részvétel – Tavaszköszöntő Sportnap, Generációs Családi és Sportnap, Nyárbúcsúztató Bál, Egyházi Futball Torna, Rendvédelmi Sportnap, Kihívás Napja, Lecsófőző party, iskolai sportnapok, stb.

Az Oxygen Wellness által a téli időszakban üzemeltetett műjégpálya iskolai tanórákon és óvodai foglalkozásokon való használatának koordinálása.

A Sport-és Szabadidőközpont létesítményeinek bérbe adása – teniszpályák, műfüves és füves futballpálya, atlétikapálya, közösségi terem.

A Sportközpontban készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

1016 Budapest, I. ker Czakó u.2-4.

pályafoglalás mobil: +36-20/232 8111

irodai telefon: 06-1-375-0336

Dr. Gömör Iván mb. intézményvezető
telefon: 06-1-225-8860
mobil: +36-20/354-0084

adatvédelmi tisztviselő: Berziné Meskó Beáta
telefon: +36-20/953 1150
e-mail:
sportkozpont@czakosport.hu
diaksport@czakosport.hu
gomor.ivan@czakosport.hu