Ugrás a tartalomhoz

A Sport- és Szabadidőközpont 2 hektáros területen működik a Naphegyen. Fenntartója és felügyeleti szerve a Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat.


RECEPCIÓ SZOLGÁLTATÁS indul a Sportközpontban 2022. november 2.-tól!

Kedves Vendégeink!

A recepció szolgálat bevezetésével szeretnénk biztosítani, hogy a Sportközpont látogatói kulturált körülmények között lépjenek be a létesítménybe, közvetlen kapcsolat alakuljon ki a recepcióval, a vendégek a recepción tájékoztatást kapjanak a sportpályák, a parkettás sportterem beosztásáról, a szabad kapacitásokról, a Sportközpontot érintő aktuális sport és egyéb programokról, felújításokról, fejlesztésekről. A recepció szolgálat intézi az alkalmi pályafoglalásokat és a bankkártyás fizetést, számlázást.
A recepción első alkalommal történő belépéskor a regisztrációs adatlap kitöltése, valamint lakcímkártya és személyi igazolvány bemutatása szükséges a Sportközpont szolgáltatásinak igénybevételéhez. A regisztrációs adatlap kitöltésével és aláírásával, aki belép a létesítménybe elfogadja és betartja a Házirendet. A regisztrációs adatlap kitöltésével kialakítjuk adatbázisunkat, visszajelzést kaphatunk a sportolási szokásokról, igényekről.
A recepció szolgálat bevezetésével az esetlegesen felmerülő problémákat gyorsan és hatékonyan tudjuk intézni.
A recepción kifüggesztésre kerül a Házirend, a jogorvoslati lehetőségeket tartalmazó Adatkezelési tájékoztató és minden figyelemfelhívó tájékoztatás, melyek a Sportközpontba lépőket érintik. A vendégek egy helyen, a Sportközpontba érkezéskor megkapnak minden szükséges információt a recepción. A recepció szolgáltatással szeretnénk kulturált ügyintézést biztosítani a vendégeink számára.
A pályafoglalás és lemondás ügyintézése ezután, csak a recepción, a Sportközpont mobil számán lehetséges. A vezetékes telefonon az irodában, illetve a gondoknál és a pályamunkásoknál megszűnik a pályafoglalás lehetősége.
Az I. kerületi lakosoknak elegendő lesz a regisztráció után fél évente bemutatni a lakcímkártyájukat, megszűnik a minden alkalommal történő I. kerületi jogosultság ellenőrzése sportolás közben a sportpályákon. A regisztráció után az I. kerületi lakosoknak belépéskor elegendő lesz a nevükkel bejelentkezni a recepción, a recepciós a nyilvántartásból ellenőrizni tudja a jogosultságot.
A Sportközpont látogatói regisztráltan, és ellenőrzött módon tudnak belépni a létesítménybe. Minden belépéskor a recepción kérjük jelezni a belépés célját és névvel, vagy a futóbérlet bemutatásával igazolni a sportszolgáltatás igénybevételére szóló jogosultságot.

Kedves Vendégeink!
Szeretettel várjuk Önöket új szolgáltatásunkkal!
Minden további információt a recepción biztosítunk.

A Sportközpontban csak bankkártyás fizetés lehetséges.


Bérlőink számára lehetőséget biztosítunk kedvezményes szezonális bérletre, a szezonális bérlet választása esetén bérleti szerződést szükséges kötni. A bérleti díjak ÁFA mentesek.

Alkalmi teniszpálya bérlés esetén biztosítjuk a kerületi lakosok (lakcímkártyával) rendelkezők számára a kedvezményes bérleti díjat az alábbiak szerint. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges valamennyi játékosnak a lakcímkártya bemutatása.

Alkalmi pályafoglalás lemondható legkésőbb 24 órával a lefoglalt időpont előtt. Amennyiben nem történik meg a lemondás, ebben az esetben meg kell fizetni a bérleti díjat.

Szeretettel várjuk Önöket a Sportközpontban!Nyitvatartás:

ÁPRILIS 1-TŐL – OKTÓBER 31-IG

Hétfő – Péntek: 6:30 – 22:30
Szombat – Vasárnap: 8:00 – 20:00

NOVEMBER 1-TŐL – MÁRCIUS 31-IG

Hétfő – Péntek: 6:30 – 22:30
Szombat – Vasárnap: 9:00 – 21:00


Az intézmény szakmai működésének alapelvei összhangban vannak a Budavári Önkormányzat Sportkoncepciójával:

  • „A kerületben élők a rendszeres testedzéshez való jogukat minél szélesebb körben gyakorolhassák”.
  • „A testnevelés és a sport rendszerét úgy működtessük, hogy értékei a lakosság minél szélesebb körében érvényesüljenek, ezzel is hozzájárulva az I. kerület lakossága egészségi állapotának megőrzéséhez, illetve javításához”.
  • „A testnevelés és a sport részterületei-óvodai, iskolai testnevelés, a verseny-, illetve a lakossági szabadidősport, a mozgássérültek sportja egymással összefüggő, egymással kölcsönhatásban álló egészet képeznek”.

Feladatok:

A kerületi diáksport és diákolimpiai versenyek előkészítése, lebonyolítása.

A kerület oktatási intézményeiben tanuló diákok testnevelés tanórai tevékenységéhez szükséges feltételek biztosítása.

Óvodások sportprogramjainak támogatása, segítése.

A lakosság számára rendszeres szabadidős foglalkozások biztosítása, a felmerülő igények lehető legteljesebb kiszolgálása- jóga, nordicwalking, zsírégető tréning, szenior egészségmegőrző tánc, ovistánc, családi délutánok.

A kerületi nyári napközis tábor működésének segítése a sportpályák használatának biztosításával.

A Sportközpont rendezvényeinek előkészítése, lebonyolítása, valamint az Önkormányzat és intézményei által szervezett rendezvények előkészítésében és lebonyolításában való részvétel – Tavaszköszöntő Sportnap, Generációs Családi és Sportnap, Nyárbúcsúztató Bál, Egyházi Futball Torna, Rendvédelmi Sportnap, Kihívás Napja, Lecsófőző party, iskolai sportnapok, stb.

Az Oxygen Wellness által a téli időszakban üzemeltetett műjégpálya iskolai tanórákon és óvodai foglalkozásokon való használatának koordinálása.

A Sport-és Szabadidőközpont létesítményeinek bérbe adása – teniszpályák, műfüves és füves futballpálya, atlétikapálya, közösségi terem.

A Sportközpontban készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

1016 Budapest, I. ker Czakó u.2-4.

pályafoglalás mobil: +36-20/232 8111

irodai telefon: 06-1-375-0336

adatvédelmi tisztviselő: Berziné Meskó Beáta
telefon: +36-20/953 1150
e-mail:
sportkozpont@czakosport.hu
diaksport@czakosport.hu
gomor.ivan@czakosport.hu